Načítám Akce

« All Events

  • akce již proběhla.

Jak rychle zhodnotit a nastavit principy cirkulární ekonomiky ve vašem provozu

25 února, 2021 | 09:30 - 22:30

- Zdarma
Poradenství při plánování Veolia Place

Potřebujete zjistit, jak si váš provoz stojí z pohledu cirkulární ekonomiky? Chcete rychle validovat váš vztah k cirkularitě a převést výsledky do praxe?  Pak je Quick check udržitelnosti řešením právě pro vás.

Během jedné hodiny vás interaktivní formou provedeme všemi stěžejními okruhy,  na které je potřeba se v rámci cirkularity zaměřit. Zároveň vám představíme, jak můžete dostupně a rychle ověřit svůj současný stav udržitelnosti i ve vaší firmě.

Co je Quick Check cirkulární ekonomiky a na co se zaměřuje? 

Quick Check můžete uplatnit na několika úrovních.

První z nich je spotřeba primárních zdrojů, jako je voda a energie. V rámci webináře se zaměříme na jejich vědomou spotřebu a také na možnost úspor. Další oblast se pojí s nakládáním s odpady a minimalizací jejich vzniku a tedy i ovlivňování nákupů a parametrů na dodavatele. Soustředíme se i na provoz samotný, od běžného provozního vybavení a používaných materiálů, přes kancelářské a výrobní potřeby, výpočetní techniku až po nastavení tiskáren. Neodmyslitelně k tomu patří i prostory jako kuchyňky, kantýny a bistra.

Nejdůležitějším pilířem Quick checku cirkulární ekonomiky jsou lidé ve firmě, zaměstnanci a spolupracovníci, protože ti jsou podstatnou částí celé této změny. A proto jim věnujeme velký prostor. Pokud zevnitř vaše úmysly a změnu nepochopí nebo nepřijmou za své, bude velmi složité naplnit své udržitelné závazky.

Ukážeme vám na jaké hlavní oblasti se zaměřit, jak postupně implementovat změnu a jak efektivně tuto změnu řešit, aby vám přinesla očekávaný užitek v co možná nejkratším čase.

 


Pavel vystudoval chemickou analýzu potravin. Po ukončení studia začal spolu s manželkou provozovat malý rodinný penzion. Zároveň se aktivně podílel na managementu udržitelných projektů s přesahem do business developmentu. Enviromentální téma je mu velmi blízké a proto také aktivně rozvíjí rodinnou firmu v oblasti zdraví. Ve společnosti CIRA Advisory se věnuje projektovému řízení s přesahem do rozvoje obchodu a péči o zákazníky. Specializuje se na oblast stavebnictví, provoz firem, cirkulárních skenů firem a tzv. quick checku,
tedy analýz stávajících stavů firem a provozů v kontextu udržitelnosti a navrhuje řešení, jak efektivně a hladce přejít na cirkulární model fungování firmy.  Pro Pavla důležité dodat klientovi řešení, které přináší opravdovou hodnotu.

 


Startujeme: 25. 2. 2021, v 9.30 hodin
Délka trvání: 60 minut
Vstupné: zdarma

Odkaz na webinář i s instrukcemi jak se přihlásit bude rozeslán den před termínem akce. Pokud by Vám odkaz nepřišel v den konání, prosíme, zkontrolujte si složky Spam/Nevyžádaná pošta anebo se nám ozvěte. To plátí i v případě technických problémů s přihlášením na webinář. Kontaktujte nás na email info@ciraa.eu.

 

Podrobnosti

Datum:
25 února, 2021
Čas:
09:30 - 22:30
Cena:
Zdarma
Webová stránka:
ciraa.eu

Místo konání

WEBINÁŘ
Česká republika + Google Mapa

Podrobnosti

Datum:
25 února, 2021
Čas:
09:30 - 22:30
Cena:
Zdarma
Webová stránka:
ciraa.eu

Místo konání

WEBINÁŘ
Česká republika + Google Mapa