Načítám Akce

« All Events

  • akce již proběhla.

Jak správně komunikovat udržitelné projekty a vyhnout se greenwashingu

29 července, 2021 | 09:30 - 10:30

- Zdarma
Greenwashing - ilustrační fotoUnsplash.com
Firmy se často svoje ekologické aktivity obávají sdílet kvůli nepředvídatelné reakci veřejnosti. Strategická komunikace ale hraje klíčovou roli, a proto bychom na ni neměli zapomínat. Samotná její realizace však často nemusí dosáhnout kýženého očekávání. Proč tomu tak může být? Jak vlastně nastavit správně svoji komunikaci? Na co myslet a čemu se vyhnout? Jaké jsou časté chyby u přípravy komunikační strategie? Jak zabránit „greenwashingu“, který bude Evropskou Unii přísně hlídaný a sankcionovaný? Je důležitá i interní komunikace? Tak o tom bude tento online webinář.
Nabídneme Vám vhled do plánování komunikace a pomůžeme odpovědět na základní otázky, které jsou nezbytné pro správné nastavení komunikace. Dozvíte se okruhy témat, která rezonují a mají pozitivní zpětnou vazbu. Zaměříme se však i na greenwashing, který je velmi aktuální a probereme, jak se mu vyhnout a na co si dát pozor, abyste nebyli obviněni z greenwashingu.
 

Co Vás čeká?

  • jak začít s komunikací (a na co nezapomenout při jejím nastavování)
  • co může zkomplikovat naplnění cílů komunikace
  • greenwashing a jak se mu vyhnout
  • jak na podporu projektů ve firmě  – myslete na interní komunikaci
  • jak formulovat komunikační témata, která rezonují
  • jak se připravit na „hatery“ (a vyvarovat se fuck-upům)

  Ivanu komunikace a marketing zajímaly už v době, kdy studovala na VŠE. Svou kariéru nastartovala v bankovnictví, po nějaké době tento sektor opustila a začala se věnovat novinařině. Prošla si pozicí redaktorky, šéfredaktorky a v závěru skončila na druhé straně barikády a v roce 2007 založila vlastní komunikační agenturu. Po návratu z mateřské ale začala cítit potřebu být více užitečná v tom, co umí a zaměřit se na projekty, které dávají smysl. Ten našla v oblasti cirkulární ekonomiky. Nejprve se stala členkou správní rady INCIEN, kde z pozice komunikačního experta 5 let budovala povědomí o cirkulární ekonomice v českém prostředí. Poté společně s kolegy založila sesterskou organizaci CIRA Advisory, kterou posouvá dále díky svým zkušenostem z oblasti strategické komunikace a byznysu a navrhuje klientům řešení pro efektivní komunikaci jejich projektů v oblasti udržitelnosti. 
Startujeme: 29. 7. 2021, v 9.30 hodin Délka trvání: 60 minut Vstupné: zdarma Odkaz na webinář i s instrukcemi jak se přihlásit bude rozeslán den před termínem akce. Pokud by Vám odkaz nepřišel v den konání, prosíme, zkontrolujte si složky Spam/Nevyžádaná pošta anebo se nám ozvěte. To plátí i v případě technických problémů s přihlášením na webinář. Kontaktujte nás na email salkova@ciraa.eu.

Za podporu děkujeme partnerovi akce:

ČEZ

Podrobnosti

Datum:
29 července, 2021
Čas:
09:30 - 10:30
Cena:
Zdarma

Pořadatel

CIRA Advisory
View Pořadatel Website

Místo konání

WEBINÁŘ
Česká republika + Google Mapa

Podrobnosti

Datum:
29 července, 2021
Čas:
09:30 - 10:30
Cena:
Zdarma

Pořadatel

CIRA Advisory
View Pořadatel Website

Místo konání

WEBINÁŘ
Česká republika + Google Mapa