Načítám Akce

« All Events

  • akce již proběhla.

Co nám cirkulární ekonomika v roce 2020 dala a co nás čeká v dalších letech

16 prosince, 2020 | 09:30 - 10:30

- Zdarma
Rok 2020 se nesl v duchu velkých osobních i pracovních změn. Velkou část předsevzetí smetla vlna COVID19 a do úplné spouště se přidává vlna ekonomické a klimatické krize. Není ale čas na paniku – naopak!
Ohlédnutí za tím nejdůležitějším v cirkulární ekonomice za rok 2020 a tím co nás čeká
Rok 2020 i přes celospolečenský chaos přinesl několik klíčových impulsů pro pozitivní restart. A proto jsme si pro Vás připravili odlehčené shrnutí, které Vám vlije krev do žil a dá Vám „covid19/economy crisis/climatecrisis proof“ rady na to, jak nastartovat ten rok další tak, aby Vás nepřekvapila žádná černá labuť ani zákeřný vir. Cirkulární ekonomika bude roztáčet kola ekonomiky, diskuzí i změn. A vy byste měli být u toho. Bilancováním i analýzou celého roku 2020 vás provedou dvě ženy na cirkulární ekonomiku nejvíce fundované. Laura Mitroliosová, ředitelka a zakladatelka CIRA Advisory s.r.o., poradenské firmy v oblasti cirkulární ekonomiky a Soňa Jonášová, ředitelka a zakladatelka Institutu Cirkulární ekonomiky.

Přednášející

Laura se po sedmi letech práce v oblasti bankovnictví vrhla na plno do segmentu řízení neziskové organizace. Tam na ni čekala největší výzva – postarat se o to, aby Institut Cirkulární Ekonomiky (INCIEN) byl finančně soběstačnou organizací bez grantů a dotací. Svoje zkušenosti začala předávat i dál, od roku 2018 je součástí digitálního odpadového tržiště Cyrkl a v roce 2019 pak společně s dalšími kolegy založila společnost CIRAA. Pracovní motivaci cítí hlavně u projektů, které mají pozitivní vliv na rozvoj společnosti, zejména na zlepšování životního prostředí.       Soňa založila Institut Cirkulární Ekonomiky (INCIEN) v roce 2015 po svých studiích v zahraničí. Cílem INCIEN je aktivní osvěta, prosazování a pomoc s implementací principů cirkulární ekonomiky, a to na všech úrovních od evropského legislativního balíčku o cirkulární ekonomice až po její zavádění na úrovni firem, obcí a regionů. Soňa je současně členkou poradních sborů a pracovních skupin souvisejících s využíváním druhotných surovin a rozvoje chytrých měst a regionů (MŽP/MPO/MMR). Je také členkou Komise pro problematiku Klimatu, poradního orgánu Rady vlády pro výzkum, vývoj a inovace.
Startujeme: 16. 12. 2020, v 9.30 hodin Délka trvání: 60 minut Vstupné: zdarma Odkaz na webinář i s instrukcemi jak se přihlásit bude rozeslán den před termínem akce. Pokud by Vám odkaz nepřišel v den konání, prosíme, zkontrolujte si složky Spam/Nevyžádaná pošta anebo se nám ozvěte. To plátí i v případě technických problémů s přihlášením na webinář. Kontaktujte nás na email info@ciraa.eu.

Podrobnosti

Datum:
16 prosince, 2020
Čas:
09:30 - 10:30
Cena:
Zdarma
Webová stránka:
ciraa.eu

Pořadatel

CIRA Advisory
View Pořadatel Website

Místo konání

WEBINÁŘ
Česká republika + Google Mapa

Podrobnosti

Datum:
16 prosince, 2020
Čas:
09:30 - 10:30
Cena:
Zdarma
Webová stránka:
ciraa.eu

Pořadatel

CIRA Advisory
View Pořadatel Website

Místo konání

WEBINÁŘ
Česká republika + Google Mapa