Načítám Akce

« All Events

  • akce již proběhla.

Webinář: Cirkulární eventy jako zelené akce budoucnosti

16 září, 2020 | 17:00 - 18:00

- Zdarma

Cirkulární neboli zelené eventy vznikly na základě potřeby organizovat akce společensky odpovědně a ekologicky. Jejich úkolem je především snížit spotřebu vody a energie, emise skleníkových plynů a omezit negativní dopady na životní prostředí. Současně si kladou za cíl redukovat stres vyvíjený na eventové odborníky, který obvykle organizace akcí přináší. Proč se tedy snažit organizovat cirkulární eventy?

Protože má smysl dělat eventy udržitelně! Firmy a eventoví odborníci tím navíc přebírají osobní závazek, kdy se snaží tento svět udělat lepším, převzít v tomto ohledu zodpovědnost a garantovat tak skutečnou změnu. Té lze efektivně dosáhnout při plánování eventu, který zahrnuje vše od ekologického nakládání s odpady, přes dopravu, umístění akce až po zajištění a následnou likvidaci potravin.

A o tom všem bude mluvit Martina Kafková na svém cirkulárním webináři, kde se dozvíte:

  • Co je to cirkulární event?
  • Jak nastavit udržitelné KPI’s eventu?
  • 12 piliřů pro cirkulární event – na co nezapomenout
  • Jak minimalizovat uhlíkovou stopu?
  • Jak implementovat změny, které přináší do produkčních procesů závazek udržitelných eventů

 


Přednášející

Martina Kafková se organizaci eventů věnuje přes 20 let, z toho 5 let tématice green events. Její práce spočívá v přípravě eventových strategií a konceptů, kdy se snaží firmám ukázat, jak z obyčejné akce vytvořit zážitek, na který lidé jen tak nezapomenou. Současně se zamilovala právě do zelených eventů a nyní chce dělat vše pro to, aby akce pod její taktovkou jely na co nejvíce udržitelné vlně. Dle jejích slov jsou eventy skvělým prostředkem pro to, jak dobrým příkladem ovlivnit stovky až desetitisíce lidí. A protože jsou udržitelné projekty její skutečná srdcovka, kromě organizace akcí ještě založila edukativní eko workshopy Odpovědná dílna, prostřednictvím kterých pomáhá tam, kde je to potřeba.

Její aktuální cíl a postoj? Minimalizovat environmentální dopad, maximalizovat sociální dopad.


Startujeme: 16. 9. 2020, v 17.00 hodin
Délka trvání: 60 minut
Vstupné: zdarma

Odkaz na webinář i s instrukcemi jak se přihlásit bude rozeslán den před termínem akce. Pokud by Vám odkaz nepřišel v den konání, prosíme, zkontrolujte si složky Spam/Nevyžádaná pošta anebo se nám ozvěte. To plátí i v případě technických problémů s přihlášením na webinář. Kontaktujte nás na email info@ciraa.eu.

Podrobnosti

Datum:
16 září, 2020
Čas:
17:00 - 18:00
Cena:
Zdarma

Místo konání

WEBINÁŘ
Česká republika

Pořadatel

CIRA Advisory
View Pořadatel Website

Podrobnosti

Datum:
16 září, 2020
Čas:
17:00 - 18:00
Cena:
Zdarma

Místo konání

WEBINÁŘ
Česká republika

Pořadatel

CIRA Advisory
View Pořadatel Website